logo

_

MEDEWERKERS

Het Lokaal Dienstencentrum Dorpshuis is dagelijks open van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00. Op vrijdag is het LDC gesloten om 16u30. Onze onthaalbedienden zijn dan ook telefonisch bereikbaar via 056/43 37 00 of via e-mail: ldc.dorpshuis@menen.be.

 

Marjorie Vandeweghe

Lucy Van de Walle

Het Dienstencentrum wordt onderhouden door Brigitte en Heidi. Zij staan eveneens in om de ontmoetingszalen klaar te zetten voor activiteiten.

 

Het Lokaal Dienstencentrum werkt nauw samen met de sociale dienst thuis- en ouderenzorg. Diverse dienstverleningen worden aangeboden en dit telkens in het kader van thuis- en ouderenzorg. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ocmwmenen.be, rubriek seniorenzorg.

 

Brigitte Desmet, de programmaverantwoordelijke van het Lokaal Dienstencentrum zorgt voor een uitgebreid programma van informatieve, recreatieve en vormende activiteiten. Zij is het aanspreekpunt van het dienstencentrum en coördineert de dagelijkse werking. Dit gebeurt in samenwerking met enkele vrijwilligers. Zij staat in voor de optimale begeleiding van bezoekers, vrijwilligers en personeel.

Jurgen Wastyn, coördinator ouderenzorg is de algemene verantwoordelijke van het Dienstencentrum. Hij bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en de praktische en financiële werking van het centrum. Daarnaast coördineert hij de extra - en transmurale zorg.